Yrityksestä

SB Rakennus Oy - luotettava kumppani

SB Rakennus Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys, joka toimii pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös koko Suomen alueella, sopimuksen mukaan. Vaikka yrityksemme on vielä nuori, meidät tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla.

Yrityksemme työlistää ammattitaitoisia ja luotettavia muurareitä, asentaija, hitsaija sekä rakennusmehiä joka ovat työskennelleet useiden vuosien ajan yrityksesämme niin Suomessa kuin ulkomailla.

Työ tehdään tilaajan toiveiden ja rakennusalan yleisten määräysten mukaisesti sekä työn laatuun panostaen. Työn suoritamme joko tuntityönä tai työ– tai kokonaisurakkana. Toteutamme laadukasta ja kestävää rakentamista, alan yleisiä laatujärjestelmiä noudattaen ja vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Rakennamme omalla työvoimalla. Meille on tärkeää noudattaa asiakkaittemme kanssa tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja.

Missio

SB Rakennus Oy:n missiona on tarjota laadukkaita rakennuspalveluja ja luotettavia suhteita. Laadukkailla palveluilla tarkoitamme, että rakentamamme rakennukset ja rakennelmat ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Luottamuksellisilla suhteilla tarkoitamme erityisesti asiakkaiden kanssa sovittujen sopimusten noudattamista. Näitä uskomuksia pidämme onnistuneemme toiminnan perustana.

Visio

Visiona näemme yhteistyökumppaneiden asiakassuhteiden säilymistä ja haluamme kehittää niitä edelleen. Tarjoamme asiakkailleemme täyttä tyytyväisyytä meidän palvelujen käytössä ja haluamme olla paras yhteistyökumppani omien toimeksiantajien keskuudesta. Suurimpana tavoitteena pidämme luotettavuuden kasvuun liittyvää kiinnostusta yhteistyötarjouksiin.