040 051 58 24

Tietoja yrityksestä "SB Rakennus"

SB Rakennus Oy - kokenut rakennusliike ja luotettava kumppani


SB Rakennus Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys, joka toimii pääasiassa uudellamaalla sekä muualla Suomessa sopimuksen mukaan. 

SB Rakennus on juostavasti palveleva rakennusliike ja meidät tunnetaan rehellisena ja luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla.

Yrityksemme työlistää ammattitaitoisia ja luotettavia muurareitä, asentaija, hitsaaija sekä rakennusmehiä joka ovat työskennelleet useiden vuosien ajan yrityksesämme niin Suomessa kuin ulkomailla. Työntekijöissämme yhdistyy kokemus, tehokkuus ja heidän työnjälkensä on ensiluokkaista.

Monipuolinen kokemus ja tietotaito erilaisesta rakentamisesta on antanut meille vahvan pohjan tehdä töitä juostavasti ja turvallisesti.

Työt tehdään tilaajan toiveiden ja rakennusalan yleisten määräysten mukaisesti työn laatuun panostaen. Projektit suoritamme joko tuntityönä tai työ– tai kokonaisurakkana.

Rakennamme omalla työvoimalla. Meille on tärkeää noudattaa asiakkaittemme kanssa tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja.

Parasta mainostamme ovat tyytyväiset asiakkaamme. Jokainen projekti alkaa kohteen ja toiveiden huolellisella kartoituksella.

Vahva ammattiosaaminen ja käytössämme oleva nykyaikainen kalusto takaavat sen, että meiltä onnistuu myös vaativat rakennuskohteet. Kaikissa kohteissa ja töissä tähtäämme aina mahdollisimman korkeaan, tasaiseen työnlaatuun.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin viipymättä!

 

Missio
SB Rakennus Oy:n missiona on tarjota laadukkaita rakennuspalveluja ja luotettavia suhteita. Laadukkailla palveluilla tarkoitamme, että rakentamamme rakennukset ja rakennelmat ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Vaihtuvista tilanteista huolimatta pidämme auki keskusteluyhteyden kaikkiin projektin osapuoliin ja varmistamme, että asiakas saa sitä mitä haluaa, sovitusti. Meihin voit luottaa.

Visio
Me SB Rakennus Oy:ssä haluamme luoda pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja viedä niitä eteenpäin.

Haluamme olla paras yhteistyökumppani omien toimeksiantajien keskuudessa ja tuottaa tulevaisuudessakin laadukkaita ja räätälöityjä palveluita.

24/7

Tehokas ajankäyttö – vähemmän stressiä, enemmän tuloksia.

Vastuulinen yhteiskuntarakentaminen

Otamme rakentamisen henkilökohtaisesti.
Olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme.
Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon.

Asiakaspalvelulähtöisyys

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Olemme asiakkaan kanssa koko projektin ajan - suunnittelusta kohteen luovutukseen.